Пускат билетите за Лейди Гага на 27 април в 10 часа

Лейди Гага избра София за мястото, откъдето да стартира европейското й турне. С наближаването на концерта на Националния стадион "Васил Левски" на 14 август все повече се заплитат и фантазиите около сюжета, който певицата ще предложи на публиката.

Днес стана известно, че именитият дизайнер Джорджо Армани е проектирал изключително екстравагантни костюми, които Гага ще носи на сцената. Оскъдните бодита ще бъдат украсени с метални и огледални плочки. Подробностите тук.

Продажбата на билети започва на 27 април, петък, в 10 часа сутринта. Цените са от 70 до 200 лева. Оказва се, че България е най-привилегированата страна в Източна Европа - не само защото почитателите на Лейди Гага тук първи ще видят специално подготвения спектакъл за европейското турне. Звездата изобщо няма да удостои с присъствието си държави като Гърция, Турция, Унгария и Чехия.

Иван Несторов - Амебата от организаторите от СМЕ предполага, че спектакълът на 14 август на стадион Васил Левски ще е равностоен на шоуто на Мадона.

Внушителни аудио-визуални ефекти, мултимедийни технологии, страхотни архитектурни решения на сцената и огромен екип провокатори, сред които най-големият - Лейди Гага.

В спектакъла ще участват около 50 души. Звездата идва и с две подгряващи групи - английската  The Darkness и една нейна приятелка, с която свири от години - DJ Lady Starlight.
 

Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Принс и Гага пеят във "Великият Гетсби"

15.10.2012

Лейди Гага: "Дебела съм и съм щастлива!"

26.09.2012