ESTELLE записа специална видео покана за феновете си в България

Британката с кадифения глас ESTELLE (Eстел) записа специална видео покана за българските си фенове.

На 10-ти май в Sofia Live Club, ESTELLE ще се качи за първи път на българска сцена по покана на "ОН СТЕЙДЖ", като част от проекта на ELEVATION - "Пожелахте да видите...". Концертът е част от турнето "All of Me Tour", съобщиха организаторите на Elevation Music Festival 2012.

В края на февруари тази година, на 28-ми, ESTELLE отпразнува официалното излизане на дългоочаквания й трети студиен албум "All of Me", който тя ще представи на живо и пред българските си фенове. С едночасов сет DJ Marten, ще загрее и разгорещи публиката с голяма доза Nu Soul, Funk, Neo Soul, Nu Disco и Broken Beat.

Един от почитателите на британската носителка на "Грами", ще има шанса да се срещне лично с нея, непосредствено след концерта й, но повече подробности има на страницата събитието във Фейсбук и на www.elevation.bg. Двама от закупилите билети за концерта пък ще имат възможността, на място в клуба, да спечелят билет за Elevation през юни.

Билети могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Eventim на цена от 40 лв, като в деня на събитието, на входа, цената ще е 50 лв.

Свързани новини

Концерт на Рarov Stelar Band - снимки

03.12.2011