Интергалактическите звезди Voca People ще огласят зала 1 на НДК

Точно в 20:00 часа днес интергалактическите звезди Voca People ще приземят своя космически кораб на сцената на зала 1 на НДК в София, за да спрат дъха на българските зрители с феноменалното си, неземно шоу.

В 90-те минутното музикално ревю на Voca People, осемте феноменално талантливи изпълнители, комбиниращи акапелно пеене с изкуството на модерния бийтбокс, преливат с уникално майсторство откъси от десетки известни поп, рок и хип-хоп хитове в хармонични мелодии. Шоуто включва над 70 акапелни версии на световни хитове от 80-те и 90-те, сред които парчета на Спайс Гърлс, Селин Дион, Нирвана, Елвис Пресли, Юритмикс, Бийч Бойс.

Voca People представят в резюме историята на музиката на Земята, включвайки откъси от Моцарт, Хендел, Бийтълс, Майкъл Джексън, Мадона и много други. Очарователните извънземни от Voca не подминават и музикалните теми от емблематични филми като "Кръстникът", "Мисията невъзможна", "Титаник", "Джеймс Бонд", че дори и любимия на всички в детството анимационен сериал "Розовата пантера". За феновете на класическата музика пък звучи специална селекция откъси от "Кармен", "Сватбата на Фигаро" и "Полета на бръмбара" на Николай Корсаков, еталон за виртуозност и мярка за нивото на всеки инструменталист. За феновете на легендарната банда Куин пък звучи вдъхновяващ микс от най-емблематичните им парчета "Bohemian Rhapsody" и "Bicycle Race".

Свързани новини

Седмица до шоуто на Voca People в София

24.04.2012