Flo Rida завоюва класациите

"Определено открих рецептата" - казва 32-годишният Трамар Дилард или по-известният като Фло Райда (Flo Rida) американски рапър. Той даде интервю пред списание Rolling Stone, в което споделя, че не възнамерява да забави темпото.

Предпоследният сингъл на Flo Ridа "Wild Ones", с участието на изключително популярната в момента австралийка Sia, в момента се намира на шеста позиция в класацията Hot 100.

Преди за запишат парчето, 32-годишният рапър никога не бил срещал певицата. "Влязох в студиото, близо до L.A. и човек от екипа ми ми каза: "Трябва да провериш тази нова певица, казва се Sia", припомня си той. "Тя беше в студиото, където изпълняваха част от "Wild Ones" и в момента, в който чух гласа й, бях тотално разтърсен, взех решението на момента: "Човече, влизаме в студио да записваме, ще стане голям хит!"

"Wild Ones" е вторият от поредицата сингли, които рапърът вади от предстоящия си нов албум Only One Rida (Part 2) и който включва звезден женски акомпанимент. Преди това парчето "Good Feeling", което достигна #3 в Hot 100, съдържа ускорен семпъл от интрото на соул класиката на Etta James от 1962 година "Something's Got A Hold On Me".

"Много щях да се радвам, ако бях имал шанса да се срещна с нея лично", споделя Flo Rida пред Rolling Stone, скоро след смъртта на легендарната певица през месец януари тази година. Сега с най-новия си сингъл "Whistle", Flo Rida отново се насочва към върховете на класациите, като във Франция песента се е изкачила до номер 2, а в Австралия и Нова Зеландия вече е номер 1!

С толкова силни сингли записани в досието му досега, по всичко личи, че новият албум на Flo Rida, Only One Rida (Part 2), чиято дата на издаване все още не е ясна, ще пожъне очакван и напълно заслужен успех.

Свързани новини

Най-излъчваните песни през 2012г.

01.02.2013