Кукли "One Direction" завладяват пазара

 Манията наречена One Direction завладя тотално света и излезе от границите на музикалния бизнес!

Топ производителите на играчки Hasbro обявиха сключването на споразумение с групата за производството на нова линия играчки и игри, вдъхновени от успеха на момчешката банда. Колекцията ще включва кукли, мини фигури и други артикули, които ще пресъздават образите на 5-те момчета. "За краткото време от дебюта си, One Direction завладяха сърцата на много млади хора по целия свят. Групата става все по-популярна и от години не сме виждали подобен масов успех. Развълнувани сме, че ще имаме възможността да дадем на феновете на One Direction един нов и различен достъп до техните любимци с нашите играчки" - се казва в официалното изявление на компанията.

Новината за новата линия играчки, посветена на One Direction, идва непосредствено преди издаването на първия DVD албум на момчетата "One Direction - Up All Night THE LIVE TOUR", който излиза на 28 май от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.
Междувременно албумът "Up All Night" продължава да триумфира в световните чартове по продажба на албуми, като в Австралия е #1 вече 5 поредна седмица!

Свързани новини

One Direction с двоен триумф на Острова

20.11.2012

One Direction стартират европейско турне

29.10.2012

Бандата One Direction чупи рекорди в САЩ

08.06.2012

Победителите от BRIT Awards 2012

21.02.2012

One Direction пуснаха първия си албум

07.02.2012