Издават пак "BAD" на Майкъл Джаксън

25 години след като за пръв път чухме култовата за поколения напред фраза: Who’s Bad?, Sony Music и The Estate of Michael Jackson (Фондът, който управлява активите на Майкъл Джаксън от името на неговите наследници) ще отпразнуват легендарното събитие с издаването на нова делукс версия на албума, озаглавена "BAD 25".

Юбилейното издание ще включва 3 аудио компактидиска, 2 колекционерски книжки и единствено по рода си концертно DVD от легендарното и суперуспешно турне "BAD WORLD TOUR”.

Албумът "BAD" отбелязва една цяла епоха в поп културата и отразява развитието на Майкъл като артист, който направлява всеки един аспект от кариерата си – студийни записи, турнета, менажиране, дистрибуция и продажби. Почти всички песни от албума са написани лично от него, а продажбите на "BAD” достигат космически цифри. Това е първият албум в историята, който оглавява класациите с 5 поредни #1 сингъла и остава ненадминат с рекордите си за следващите 25 години. Това е ерата, в която Майкъл Джаксън за пръв път тръгва на световно турне като солов артист и постига феноменален успех. Той е композитор, изпълнител и продуцент, и съвсем заслужено си спечелва титлата "Кралят на поп музиката”.

Юбилейната делукс версия на "BAD 25" ще бъде на музикалния пазар на 18-ти септември 2012г.
 

Свързани новини

Хиляди рози в памет на Майкъл Джаксън

26.06.2012

Чуй неиздавана песен на Майкъл Джаксън

08.06.2012

Хакнаха дискографията на МJ от Sony

05.03.2012

Правят топче за рулетка от косата на MJ

14.12.2011

Дъщерята на Джако с филмов дебют

13.12.2011