Българска банда с шанс да се качи на сцената на Red Hot Chili Peppers

Турнето на RHCP вече тече с пълна сила в Щатите и Канада и всеки концерт оставя след себе си пълна с енергия и наелектризирана до крайност публика. Още следващия месец турнето на легендарните калифорнийци идва и в Европа, а рок концертът на годината ще разтърси София на 1 септември, на стадион Георги Аспарухов.

Стана ясно, че една българска банда ще получи невероятния шанс да се качи на сцената на Red Hot и да подгрява на това невероятно рок събитие у нас. Коя ще бъде тя, ще бъде определено лично от мениджмънта на RHCP, който ще имат специфични критерии при избора на най-подходящата група. Бандите, които искат да се качат на сцената на Red Hot и да забият собствените си парчета пред многохилядна публика, сега имат възможността да сбъднат тази своя мечта.
Всички желаещи могат да се свържат с организаторите от Sofia Music Enterprises и да се запишат за кастинга. Групите, готови да се качат на сцената на Red Hot трябва да изпратят запис на две свои песни, кратко представяне на групата, снимки и видео на е-емайл sme@sme.bg . Ако бандата има сайт или профил в някоя от социалните мрежи, е желателно и те да бъдат включени. За повече информация посетете сайта на SМЕ www.sme.bg или изпращайте вашите въпроси на sme@sme.bg. Бъди съпорт на Red Hot Chili Peppers! Това наистина може да си ти, призовават организторите.

Свързани новини

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Броени дни до концерта на RHCP в София

21.08.2012