Строят замък за Лейди Гага в София

На сцената на концерта на Лейди Гага в София ще бъде издигнат цял средновековен замък. Там ще се развие най-горещото музикално събитие в България, съобщиха от София Мюзик Ентърпрасис.

Шоуто на мега звездата със сигурност ще впечатли дори и най-дръзките фенове. В момента световното турне на кралицата на провокациите "The Born This Way Ball" се вихри в Австралия. Там Гага открива концерта си с песента "Highway Unicorn", яхнала огромен бял кон. Само няколко минути по-късно ритъмът на музиката се ускорява и тя се преражда на сцената. Симулирайки излизане от утроба, Лейди Гага повежда цялата наелекризирана публика на едно спиращо дъха пътешествие с ударното парче "Born This Way". И това е само старта на дългата два часа и половина невиждана визуална екстраваганца.

Сюжетът на шоуто е разделен в няколко действия. По време на концертите си Лейди Гага непрекъснатo контактува с публиката. Тя засяга и наболели обществени теми. Изкуството й е изцяло провокирано от лични емоции и преживявания.

Уникалната хореография на мега продукцията е повлияна, както от ексцентричния Салвадор Дали, така и от впечатляващия Дейвид Бауи и гениалния Принс, но всичко е пречупено през типичната Гага призма. В Австралия един от основните декори на сцената е впечатляващ диван, който изглежда като направен от сурово месо.

На 14 август Лейди Гага ще покори българските фенове със страхотните си хитове с мащабен концерт на стадион Васил Левски.

Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Принс и Гага пеят във "Великият Гетсби"

15.10.2012

Лейди Гага: "Дебела съм и съм щастлива!"

26.09.2012