Marina And The Diamonds пак влиза в класациите с "Power & Control"

"Power & Control"  е вторият сингъл на нашумялата певица Marina And The Diamonds. Вторият й албум, с подчертано поп звучене, "Electra Heart" влезе под #1 в британската класация за албуми.

След хитът “Primadonna”, Marina And The Diamonds черпи с още еднa хапка вдъхновяващ поп с новото си парче “Power & Control”. Песента е написана съвместно със Steve Angello от Swedish House Mafia и продуцирана от Greg Kurstin.

С интелектуален и остроумен текст за болките на любовта, подкрепен от забавни електро синтезатори, “Power & Control” е перфектното парче, което да представи албума “Electra Heart” – една история за идентичността, любовта, отхвърлянето, безнадеждното влюбване и обречения романс, но и за надеждата, при това примесени с чувство за хумор и британска ексцентричност.

Електро-поп албумът “Electra Heart” представлява една своеобразна стъпка встрани от инди поп и ню уейв стила на първия албум на Marina.

“В парчето става дума за борбата за надмощие в една връзка”, казва Marina Diamandis, както е рожденото име на певицата, и добавя: “Винаги единият от двамата иска да доминира”.

Албумът “Electra Heart” на Marina Аnd The Diamonds е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Свързани новини