Деца в неравностойно положение ще гледат концерта на Гага безплатно

Над 100 деца в неравностойно положение ще получат невероятната възможност да посетят мега концерта на Лейди Гага (Lady Gaga) в София на 14 август напълно безплатно, съобщиха от София Мюзик Ентърпрайсис.

Младежи, които са израснали в социални домове и са бленували да видят своя идол на живо, сега ще получат тази възможност и така ще сбъднат една от своите детски мечти. Гага за пореден път доказва на света, че обича своите фенове повече от всеки друг изпълнител и затова ще подари на тези деца един спомен, който ще остане с тях завинаги.

Три фондации в България - "За Нашите Деца", "Работилница за Граждански Инициативи" и "S.O.S. Kinderdorf", ще имат шанса да зарадват своите възпитаници с невероятния спектакъл, който ще ни поднесе поп дивата идния вторник.

Разбира се, Гага, като всеки световен изпълнител, даде и своите изисквания за личния й комфорт. За да се грижи за музикалната икона, у нас пристига отбран екип, който ще се заеме с преобразуването на бекстейджа в достойно място за една кралица. Те ще обзаведат ложето на певицата с личните й мебели, лампи и любими вещи. Освен това, термометрите в стаите зад сцената ще трябва да сочат точно 21 градуса. Личното пространство на Лейди Гага пък ще бъде декорирано с високи бели цветя, предварително избрани и одобрени от нея. И това са само част от капризите, на който ще угодим на шокиращата поп дива. Вчера вече са пристигнали и специален екип готвачи и те вече пазаруват, за да могат да приготвят любимите ястия на Гага, а дали тя ще опита и нещо от местната ни кухня, ще зависи изцяло от тях, съобщават организаторите.

Както всички малки чудовища знаят, тяхната кралица е в постоянна връзка с всички тях в множество социални мрежи (включително нейната нова мрежа LittleMonsters), точно затова и Гага изисква наличието на високоскоростен интернет в нейния лаундж. По този начин всички фенове ще могат да научат и за чувствата, вълненията и впечатленията на кралицата от София и очакващия я бал директно от нея. Кой знае може да ни зарадва и със снимка, заснета тук.

Билети за концерта на Лейди Гага все още могат да бъдат закупени на цени от 70 до 200 лева в касите на TicketPro в цялата страна и онлайн на ticketpro.bg /БГНЕС

Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Принс и Гага пеят във "Великият Гетсби"

15.10.2012

Лейди Гага: "Дебела съм и съм щастлива!"

26.09.2012