Lady Gaga взриви София

"Чудовищата" на Лейди Гага превзеха столичната зала "Арена Армеец" в тръпнещо очакване на шоуто на американската изпълнителка.

Снимка: СМЕ

Около два часа преди концерта на скандалната изпълнителка вратите на столичната зала се отвориха за  феновете. Концертът събра "чудовищата", както изпълнителката се обръща към своите почитатели, така и меломани, дошли заради шоуто, в което американската певица превръща концертите си. В това може би се корени и разликата в атмосферата на самото събитие – не просто на концерт на голям изпълнител, а карнавал на пищното, нестандартното, различното и на моменти граничещо със скандалното.

Лейди Гага прекара няколко дни в София

Външният вид на феновете на Гага отразяваше специфичния стил на певицата – много грим, изрязани дрехи, пъстро оцветени коси, до такава степен, че аксесоари като блестяща синя перука в комбинация с високи ботуши изглеждаха точно на мястото си.
Концертът на Гага привлече вниманието не само на българските фенове на певицата, а пред столичната зала можеха да се видят групи от фенове от Русия и Япония. Това, по което концерта на Гага заприлича на всяко едно масово събитие в страната бяха купищата боклуци, които феновете оставиха пред залата.

Доброто настроение беше обзело феновете на Гага доста преди началото на шоуто на певицата. "Най-вече фенове на скандала сме", каза с усмивка една от почитателките на певицата, дошла на концерта заедно с приятелки. Според тях това, което отличава Гага от останалите поп-певици в момента е визията, това че прави шоу "и че за разлика от Мадона може да пее." "На мен ми харесва, че подкрепя различните хора, което е много важно", допълни едно от момичетата. На въпроса дали специфичният стил на обличане на Гага може да се превърне в трайна модна тенденция фенките бяха единодушни: "Той вече се е превърнал, дори за фолк-певиците. Всички са се повлияли малко или много от Лейди Гага". Не съвсем същият ентусиазъм беше обзел други фенове, като един от тях сподели, че е присъствал и на по-грандиозни концерти и се надява този начин на обличане да не се превърне в мода.

Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Принс и Гага пеят във "Великият Гетсби"

15.10.2012

Лейди Гага: "Дебела съм и съм щастлива!"

26.09.2012