Green Day на музикалните награди на MTV 2012

MTVи GreenDay, анонсираха своето световно партньорство, с което ще бъде направена премиера на новата музика от“¡Uno!”– първи албум от предстоящата да излезе трилогия на групата – стартирайки с ексклузивна световна премиера на новото видео към песента OhLove”, която се състо вчера по MTVв Европа, Латинска Америка, Австралия, Африка и Азия.Първото лайв изпълнение на новата музика от албума ще се случи на церемонията по връчването на Видео-музикалните награди на MTV2012 в четвъртък, 6 септември. Освен това MTVще предложи на феновете по цял свят и ексклузивно 30-минутно интервю с GreenDay на http://ohlove.mtv.com.

Излизайки на сцената на “2012 MTVVideoMusicAwards” за пети път, бандата ще разтърси публиката с шоу, което ще бъде излъчено от StaplesCenterв Лос Анджелис. GreenDay се присъединяват към предварително обявенитеизпълнители AliciaKeys, която ще направи премиера на чисто нова песен от нейния предстоящ албум, и бринската момчешка банда феноменOneDirection, които за първи път са сред изпълнителите и номинираните за VMA.
 

 “Много сме развълнувани, че ще свирим на тазгодишните ”MTVVideoMusicAwards”, казва фронтменът на GreenDay, BillieJoeArmstrong. “MTVнепрестанно са ни подкрепяли през цялата ни кариера и смятаме, че няма по-подходящо място, където да направим първото TVпредставяне на GreenDay¡Uno!, GreenDay¡Dos!, GreenDay¡Tres!”.

GreenDayнаскоро завършиха записите на три нови албума – една трилогия, озаглавена GreenDay¡Uno!, GreenDay¡Dos!, GreenDay¡Tres!”– която ще бъде издадена през RepriseRecords съответно във вторник, 25 септември, вторник, 13 ноември и вторник, 13 януари 2013. Албумите са последователи на наградения с награда Грами запис “21stCenturyBreakdownи са продуцирани от дългогодишния продуцент на бандата RobVanallo. Трилогията“¡Uno!, ¡Dos!, ¡Tres!” е записана в техния роден град Оукланд, Калифорния.

Свързани новини