Рут представя 5 нови песни и открива клубния сезон в Sofia Live Club

Този петък, 14 септември, Рут Колева ще открие сезона в Sofia Live Club с промоция на новото си EP - "Future Sweet". Шоуто ще посрещне и специалните гости от Rebelites, Southwick, Riverman, Basscatz и Sound Solutions, заедно с които Рут е създала 5-те трака, включени в диска.

Концертът започва в 22:00 часа със зареждащия сет на DJ Marten. След това с Рут на сцената ще се качат Теодор Иванов – барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов – китара, Симеон Петрунов – бас, Филип Александров – клавишни, Волен Милчев и Ралица Николова – беквокали.

Най-верните фенове, които са си купили билет за концерта на 14-ти предварително, ще си тръгнат от клуба с подарък – "Future Sweet“ с автограф . За всички гости в Sofia Live Club в петък EP-то ще е достъпно и на специалната цена от 5 лв.

Във "Future Sweet“ влизат:
1. "Slow Fire“  fr. Rebelites
2. "Нищо Друго“  fr. Southwick
3. "Heartful“  fr. Riverman
4. "Moving Forward“  fr. Basscatz
 5. "Heaven“  fr. Sound Solutions

В момента Рут е в Амстердам, където записва втория си албум. Тя ще се върне в София специално за концерта на 14-ти септември и още на следващия ден заминава отново за холандското студио, в което текат записите на новите й парчета.

Билетите за концерта-промоция на 14-ти септември вече са в продажба на www.eventim.bg на цена от 10 лв. Цената на входа в Sofia Live Club ще бъде същата./ снимка: Михаил Новаков.

Свързани новини

Рут Колева пусна клипа към "Tokyo"

31.01.2017

Рут Колева със спектакъл в Зала 1 на НДК

11.11.2016

Рут Колева с турне в Япония тази есен

31.08.2016

Рут Колева - “Oceans

27.06.2016

Рут Колева - "Run"

07.03.2016