Vip Brother свършва, започва Big Brother All Stars

От идния понеделник, 19 ноември, за първи път зрителите на Нова ТВ ще могат да видят на едно място любими лица от формати като „Survivor“, „Music Idol“, „X-Factor” и “Big Brother“.

Подобен микс от предавания и участници не е правен никъде по света досега, а всичко това ще се случи благодарение на Big Brother All Stars, който ще събере в Къщата си най-известните реалити звезди в България.

„Всяко едно от тези предавания е уникално само по себе си и има различен критерий за подбор на участници. Ще бъде доста любопитно да видим всички под един покрив и повярвайте ми, дори онези, които вече са били в Къщата, ще се изненадат от това, което сме им подготвили.“, споделя Радо Тушев, продуцент на предаването.

Заедно с новите Съквартиранти, в Къщата ще живее и един, все още неизвестен участник. Той ще бъде избран от продуцентите на предаването чрез онлайн кастинг, който в момента тече на адрес http://novatv.bg/play/bbcasting. Над 40 хиляди души вече са посетили страницата.

Big Brother All Stars ще продължи почти три месеца, а финалът му ще е в края на зимата.

Свързани новини

Орлин спечели Vip Brother 2012

18.11.2012

Предстои големият финал на VIP Brother

16.11.2012

Камелия и Златка напуснаха VIP Brother

15.11.2012

Рафи влиза в къщата на VIP Brother

12.11.2012

Ханес поиска ръката на Мариана Попова

01.11.2012


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0