Fun. с три номинации за People's Choice Awards 2013

Алтърнатив поп бандата Fun. е сред фаворитите за наградите People's Choice Awards 2013 (Изборът на публиката), които ще бъдат раздадени на 9 януари в Лос Анджелис.

Музикантите ще се състезават в три категории – “Любим нов артист”, “Любима песен” за хита си “We Are Young ft. Janelle Monae” и “Любим албум” за актуалния си запис ”Some Nights”.

Групите Linkin Park и Green Day пък ще мерят сили в надпреварата за People's Choice Awards 2013  в категорията “Любима банда”.

С по една номинация са още супер успешният рапър Flo Rida, посочен от гласувалите за един от фаворитите за “Любим хип-хоп изпълнител”, хавайският талант Bruno Mars, който ще се бори за статуетка в категорията “Любим R&B изпълнител” и Jason Mraz – претендент за “Любим мъжки изпълнител”.

Сега е време феновете да изберат своите идоли. Гласуването във всичките 48 категории вече е отворено, а имената на победителите ще бъдат обявени на 9 януари на специална церемония в Nokia Theater L.A. Live в Лос Анжелис, която ще бъде излъчена на живо по CBS от 9 p.m. ET. Можете да гласувате за своите фаворити тук: http://www.peopleschoice.com/pca/vote/.

Наградите Изборът на публиката се връчват за постижения в областта на популярната култура в САЩ. Отличията се присъждат ежегодно в областта на киното, телевизията и музиката, като победителите се определят изцяло чрез гласуване на публиката.
 

Свързани новини

4 сцени, 3 дни, великолепна селекция

18.09.2023

Джон Галиано срещу "Диор"

06.02.2013

Лондон прави Музикална алея на славата

04.02.2013

Да гледаш Тв на черно-бял приемник

11.01.2013

Путин даде гражданство на Депардийо

03.01.2013