Green Day тръгватна турне през март

Членовете на американската пънк-рок група Green Day ще тръгнат на турне през март, след като отмениха есенните си клубни изяви и отложиха някои концертни дати в края на миналата година заради постъпването на фронтмена Били Джо Армстронг в клиника за рехабилитация. 

"Искаме да благодарим на всички, че останаха с нас през изминалите няколко месеца. Вълнуваме се, че отново ще тръгнем на път и с нетърпение очакваме срещите си с вас", се казва в изявлението, качено на сайта на групата. 
 
В лично послание до феновете 40-годишният фронтмен и китарист Били Джо Армстронг казва: "Скъпи приятели, искам да ви благодаря за цялата любов и подкрепа, които засвидетелствахте през последните месеци. Това не остана незабелязано и съм безкрайно благодарен, че имам толкова невероятни приятели и семейство. Чувствам се все по-добре с всеки изминал ден и мисля, че е време шоуто да продължи. С останалите членове на групата с нетърпение очакваме новите ни срещи". 
 
Били Джо Армстронг постъпи в клиника за рехабилитация, след като в края на септември изненада публиката с гневните си изблици на сцената на фестивала iHeartRadio Music Festival в Лас Вегас. 
 
Турнето на Green Day  ще започне на 28 март в Чикаго. Обявени са дати за концерти в Питсбърг, Ню Йорк и Торонто и други градове. Допълнително ще бъдат оповестени датите за шоута по западното крайбрежие. Билетите за отложените концерти ще важат за новите шоута, а сумите за отменените ще бъдат върнати. 

Свързани новини

Представяме ви Green Day и "Stray Heart"

09.11.2012

Вокалистът на Green Day остава в клиника

17.10.2012

Вокалът на Green Day влезе в болница

24.09.2012

Green Day с #1 рок песен

26.07.2012