Линдзи Лоън отново има неприятности с правосъдието

 

Актрисата Линдзи Лоън не се призна за виновна във вторник за инцидента с кола край Тихия океан.

Ако все пак бъде призната за виновна, това може да се тълкува и като нарушение на условията за пускане под гаранция и така тя ще попадне в затвора. Напоследък Линдзи увеличи темите, по които общува с американското правосъдие.

Една от историите започна на 8 юни 2012 г. в Санта Моника /Лос Анджелис/ на крайбрежната магистрала край Тихия океан.

Съдебното заседание се проведе във вторник в отсъствието на Линдзи Лоън, която не бе длъжна да се яви пред съда, но на следващото съдебно заседание в края на месеца тя трябва да е в залата. Все още не е ясно кой ще бъде неин адвокат. Сайтът TMZ разкри, че старлетката е аменила сегашната си представителка Шон Холи с адвокат от Ню Йорк, но актрисата може би ще се върне на първия вариант, според сайта.

Шон Холи защитава Линдзи в по-голямата част от конфликтите й със закона от 2007 г. насам. Според местните медии, актрисата й дължи около 300 хиляди долара.

В края на ноември м.г. Линдзи отново бе арестувана в Ню Йорк, след като удари жена в нощен клуб. Няколко часа по-късно тя бе обвинена в Калифорния за три други престъпления.

Лоън е известна с щуротиите си и проблемите с правосъдието. На 19 септември 2012 г. Лоън за кратко бе арестувана в Ню Йорк за нараняване на пешеходец, когото тя удари с колата си и не спря при инцидента.

По иронично съвпадение, няколко часа след ареста й в Ню Йорк, полицията в Санта Моника, съобщи, че звездата е обвинена и за инцидент през юни миналата година, когато тя блъсна Поршето си в камион.

Линдзи Лоън, която твърди, че не е била на волана - лъжа, според полицията, е обвинена за три престъпления: възпрепятстване на полицай, изопачаване на факти и безразсъдно шофиране.

Всички те биха могли да представляват нарушение на нейната условна присъда за кражба на огърлица и да докарат ефективна присъда.

Престъпленията, за които трябва да отговоря в Санта Моника предвиждат отделни наказания от три месеца до една година затвор.

След няколко години на конфликти със закона, включително кражба и консумация на алкохол и наркотици, младата жена, която се опитва в продължение на година да съживи кариерата си изигра миналата година ролята на Елизабет Тейлър в телевизионен филм намразен като цяло от критиците.

Линдзи ще има нови шансове през тази година в "The Canyons", филм на холивудският ветеран Пол Шрьодер. Сценарият е на Брет Ийстън Елис, В афиша е и бившият порноактьор Джеймс Дийн.

Свързани новини