Слаш е най-добър китарист за 2012 г.

Слаш, чийто концерт очакваме след две седмици (4 февруари), бе обявен за най-добрия китарист за 2012 г. в онлайн допитване на музикалното списание "Лаудуайър", съобщава БГНЕС.

Бившата звезда на Guns’n’Roses победи в конкуренция с Ким Тейл от Soundgarden и Джим Рот от Slipknot. Още по-любопитен е фактът, че Майлс Кенеди, който работи със Слаш (и ще го видим и чуем в София), беше обявен за вокал на годината, побеждавайки Кори Тейлър от Slipknot и звездата на Soundgarden Крис Корнeл).
 
Китаристът на Blacк Sabbath Тони Айоми беше обявен за рок титан на годината.
 
Слаш изрази щастието си от получената награда чрез съобщение в Twitter. "Току-що разбрах, че двамата с Майлс сме спечелили допитването на Лаудуайър! Удивен съм. Благодаря на всички, които гласуваха! Току-що говорих с Майлс, не можем да повярваме на лавината от гласове, които трябва да сте изпратили за нас, за да спечелим наградата на Лаудуайър. Наздраве!", написа музикантът.
 
Мерлин Менсън спечели наградата за рок видео на годината за песента No Reflection, групата Three Days Grace`s беше отличена за рок песен на годината за Chalk Outline. Ники Сикс от Motley Crue е най-добрият басист на годината, а Вини Пол от Pantera получи наградата за най-добър барабанист.

Свързани новини

Банани с кокаин

06.02.2013

Джон Галиано срещу "Диор"

06.02.2013

Ирански астронавт до 2018

05.02.2013

Ръсел Бранд покани Деми Мур в Индия

05.02.2013

Лондон прави Музикална алея на славата

04.02.2013