Justin Bieber с нови рекорди

Принцът на попа стана първият изпълнител с 5 албума под номер #1 преди навършване на 19 годишна възраст!

Новината идва след излизането на Believe Аcoustic. Новият запис оглави класацията за албуми на iTunes в 63 страни по света и дебютира на върха на SoundScan. Само през първата седмица от издаването на акустичната версия на Believe, записът продаде над 211,000 копия.

С успехите си звездният изпълнител се нарежда на 10-то място в световната музикална история с #1 албуми за 4 последователни години. Така той върви по стъпките на величия като Пол Макартни, Бийтълс и Джей-Зи съответно с постижения за 5, 6 и 7 години.

Наскоро Джей Би стана най-следваният човек в Twitter. С повече от 33, 9 милиона последователи това талантът мина дори поп дивата Лейди Гага!

„С невероятният си успех с Believe Acoustic Джъстин продължава да ни впечатлява с магнетизъм и артистичност. Албумът показва израстването му като изпълнител и на сцената, и в студиото. Това е човек, който не се страхува да излезе от рамките, въпреки възрстта си. Поздравявам го”, споделя Steve Bartels, президент на лейбъла Island Def Jam.

Believe Acoustic развълнува билийбърите по света с три нечувани до момента песни – „Yellow Raincoat”, „I Would” и „Nothing Like Us”.

Началото на март Justin Bieber ще зарадва многомилионните си почитатели с видео към нов хит - „All Around The World” с участието на Ludacris.

Свързани новини