Melanie C е звездна майка на годината във Великобритания

Melanie Chisholm беше определена за звездна майка на годината във Великобритания.

Певицата от Spice Girls оглави допитване на верига супермаркети за най-вдъхновяващите звездни майки. Авторите на допитването отбелязват, че 3-годишната дъщеря на Melanie C, Scarlet, от бившия й приятел Thomas Starr, е увеличила увереността и щастието й.
 
"Аз съм много по-щастлива, по-уверена и смела и това е изцяло благодарение на Scarlet. Да съм със семейството си е най-важното нещо в живота ми. Понякога е трудно да намеря баланс с работата и другите ми задължения, така че се възползвам от всяка секунда", споделя певицата. "Да си майка не е лесно, но определено е най-благодарната работа на света. Има милиони вдъхновяващи майки, които правят невероятни неща, за да помагат на другите. Фантастично е да съм част от тях", допълни звездата.
 
39-годишната Melanie, известна като Sporty Spice от времето си в момичешката група, е една от шестте майки, които ще получат наградите на веригата на церемония в хотел Савой на 3 март. Тя ще бъде излъчена във Великобритания на 10 март, когато страната отбелязва празника на майката. 

Свързани новини

Spice Girls издават още един албум?

31.05.2013