Linda Perry се сгоди за Sara Gilbert

Бившата вокалистка на 4 Non Blondes и автор на песни Linda Perry се сгоди за актрисата Sara Gilbert.
 
Музикантката, която е писала някои от най-големите хитове на Pink и Christina Aguilera, започнала да се среща с актрисата от "Roseanne" и "The Big Bang Theory" през 2011 и след като Perry предложила брак по време на пикник в Лос Анджелис, двете планират да се оженят.
 
“Бяхме в парка и хапвахме, беше много сладко. Имаше и един мъж с китара, като уличен музикант. В следващия момент той започна да  изпълнява една от любимите ни песни… Казах си "О, това е толкова страннен и магически момент - изключително е", разказва Gilbert. "Когато свърши, Linda каза "Мисля да го помоля да изсвири една друга песен" и внезапно хората, които си правеха пикник до нас, извадиха инструменти изпод одеялото си, дойдоха при нас и засвириха "Love Song" на Тhe Cure", продължава разказа си тя, “Тогава тя отиде до раницата си и започна да вади тениска след тениска и да ги облича. На първата пишеше "Ще", на втората "Се", после "Ожениш Ли" и накрая - "За Мен". На последната, която облече, имаше само една голяма въпросителна. След това извади от раницата си и пръстена.”
 
Perry дори се обадила на стария си приятел John Waite, за да им изпълни "тяхната" песен, "Missing You", само за тях. Gilbert добавя: "И докато аз стоях смаяна, тя ми каза "Обърни се" и зад нас се оказаха майките ни, няколко близки приятели… И точно когато си мислех, че това е най-прекрасното предложение и няма нищо, което да го направи по-хубаво, се приближи един мъж и тя ми каза "Това е John Waite" и той започна да пее "Missing You".”
 
Засега двойката не издава подробности кога точно планира да бъде проведена церемонията.

Свързани новини