Tegan and Sara пуснаха видеото към “I Was a Fool”

 

Tegan and Sara направиха дебют на видеото към новия си сингъл “I Was A Fool”. Клипът е с участието на американската телевизионна актриса Mae Whitman, по-известна с ролите си в “Parenthood” и “The Perks Of Being A Wallflower”. Главната звезда в него, разбира се, е прочувствената пиано балада, която се явява втори сингъл от актуалния албум на дуото, Heartthrob.
 
 
“Написах песента, мислейки си за някой с характера на Rihanna, например. Някой, който е в полезрението на медиите през цялото време и който вероятно не е точно такъв, какъвто се опитват да го представят в очите на хората”, казва Sara за песента пред DigitalSpy.
 
Heartthrob, първият студиен албум на двете сестри от Канада след Sainthood (2009), излезе на музикалния пазар на 29 януари тази година. Малко преди това Tegan and Sara ни дадоха шанс да се насладим на режисираното от Isaac Rentz видео към пилотния сингъл от него “Closer”, което допълва щастливите вибрации на песента, чрез пренасянето на близначките насред хаус парти с духа на 90-те години.
 
Албумът Heartthrob на Tegan and Sara е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини