Jessie J няма време за любов, пристрастена е към работата си

Jessie J признава, че ще трябва да направи пролетно почистване в живота си, преди в него да се намери място за любим човек.
 
Бисексуалната изпълнителка казва, че в момента животът й е прекалено изпълнен с други задължения - без да смятаме високите стандарти, които има към всеки човек, когото допуска в интимния си живот. "Пристрастена съм към работата си в момента. Искам да съм добра дъщеря, добра сестра, добра леля, добър приятел", казва тя в интервю за сп. "Glamour" и добавя "Знам, че имам правилните приятели, защото мога да разчитам на разбирането им, когато не са ме виждали от три месеца, но когато се видим, е все едно сме се разделили вчера. А ако срещна някой, бих му направила място в живота си само, ако ме обича така, както заслужавам. Дотогава… Имам си обувки, имам си нов албум, имам кучето си."
 
Jessie обаче казва, че смята да запази засега ефекта от една от най-драстичните скорошни промени - обръснатата си глава. "Мисля, че все някога ще я пусна пак, но ми се иска ефектът да е по-продължителен. В крайна сметка, когато казах, че ще си обръсна главата заради благотоворителна кауза, имах предвид наистина... Има голяма разлика с това да обръснеш главата си и после на мига да започнеп да пускаш косата си отново."

Свързани новини

Джеси Джей съобщи най-хубавата новина

09.01.2023

Jessie J се завърна с "I Want Love"

22.06.2021

Jessie J - “Love Will Save The World”

05.09.2018

Jessie J e кралица в новото си видео

25.05.2018

Jessie J с нов сингъл

08.08.2017