Михаела Филева с нова песен, виж клипа на "Дай знак пак"

Музикален проект с име "Дай знак пак“ на Михаела Филева и групата "Абсолютни животни“ привлича вниманието в разгара на лятото. Тримата герои искат да станат звезди, но музикалният им продуцент ги намира за безнадеждни. Животните обаче не се отказват и обявяват кастинг за гласове, с който дават шанс на млади и талантливи хип-хопъри да се забавляват постоянно като участват в летен хит.
 
 
"За мен да участвам в проекта е голямо предизвикателство", споделя Михаела, "Продуцентите ми ме въведоха в същността на идеята и страшно се зарадвах. Бях жури в кастингите за избор на тримата изпълнители, които рапират с мен, преживях отново лични моменти от прослушвания, на които съм се явявала, преди да имам шанса да попадна на точното място. Искаше ми се да избера всичките 700 човека, които кандидатстваха, но все пак само три са абсолютните животни. Селекцията беше трудна, в продължение на два дни от сутрин до вечер, аз и другите колеги от журито прослушвахме кандидати, и накрая се спряхме на Адриан, Доналд и Боби. Тримата се оказаха големи професионалисти, независимо, че им беше за първи път – записахме песента, заснехме клипа, а резултатът е повече от добър, сами ще се уверите в това!“
 
Автори на текста и музиката са Графа и Били Хлапето, на аранжимента - Algoriddim и Графа, мастерингът е на Браян Гарнър, режисьорът Васил Стефанов стои зад видеопродукцията. 

Свързани новини

Михаела Филева с нов стопроцентов хит

07.12.2020

Михаела Филева - “Филм за двама”

14.03.2016

Графа и Михаела Филева c общ сингъл

23.03.2015

Михаела Филева с акустичен концерт

28.01.2015

Михаела Филева на живо в Sofia Live Club

08.10.2014