Чуй нова версия на "Ahi Estas Tu” на Chambao ft. Nneka

Вчера, 30 юли, беше премиерата на новата версия на популярния хит на Chambao от 2004, "Ahi Estas Tu”, със специалното участие на Nneka.
 
"Ahí estás tú” е сред най-емблематичните песни на Chambao, а новата версия дава различено измерение на тази класика, в която се включва германската (от нигерийски произход) хип-хоп, соул и фънк певица и композитор – Nneka. Продуценти на песента, както и на целия албум, са Carlos Raya и Bob Benozzo с помощта на Ale Acosta.
 
 
"Ahí estás tú” feat. Nneka е пилотен сингъл от предстоящата юбилейна колекция, която ще съдържа нови версии и интерпретации на всички класически хитове на групата като "Pokito a Poko", "Ulere", "Playas de Barbate", "Papeles Mojados" и други с участието на различни гости от световната музикална сцена. През 2013 се навършват 10 години от дебюта на Chambao, декада, в която групата от Малага създаде и разви своя уникален музикален стил, за да се превърне в един от най-успешните музикални експорти на Испания.
 
Новият албум на Ла Мари и компания излиза на 24 септември в чест на 10-годишния юбилей. Албумът ще бъде издаден у нас в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Свързани новини

Chambao - "Camino libre"

02.03.2016

Мария от Chambao на корицата на MAX

19.10.2012

Chambao с есенно турне у нас

31.07.2012