Lana Scolaro: "Robin Thicke изневери на Paula с мен!"

Помните ли снимката на Robin Thicke - или по-точно ръката му - в некомфортна и труднообяснима близост със заоблените части на млада блондинка? Тя се оказа 20 годишната Lana Scolaro. И има интересна версия за случилото се.
 
По време на ексклузивно интервю пред сп. "Life and Style", Lana разкри, че Robin Thicke наистина е изневерил на жена си с нея въпросната нощ… и по думите й на жена му Paula Patton не й е пукало. Наистина? На жената, която го е дебнела из храстите дали изневерява?  
 
Lana обаче твърди, че Robin и Paula са в много свободна връзка - до толкова, че Lana и Robin са се усамотили само на метри от съпругата му. “Не мисля, че му пукаше какво ще си помисли тя. Бях с него цялата нощ”, твърди тя. 
 
По думите й двамата са се срещнали предната седмица на парти у приятел и в нощта на надрадите на MTV той не се поколебал да действа. “Ръцете му бяха навсякъде по тялото ми", разкрива блондинката, според чиято версия тя се опитала да го отблъсне, но Robin я успокоил, че жена му Paula била “окей с нещата”. Според твърденията й тримата дори напуснали заедно клуба и отишли на друго парти, където нещата между Robin и Lana започнали да се багорещяват на канапето.
 
“Отидох до тоалетната и когато излязох, той просто стоеше там", продължава разказът й. “Той загаси лампите, така че никой не можеше да ни види и започнахме да се целуваме. Ръцете му ме бяха сграбчили и казваше "Искаме да те видя в леглото си".
 
Макар че се опитал да направи точно това, по думите на Lana постоянно са ги прекъсвали. Когато обаче партито приключило към 8 сутринта, Robin й дал телефонния си номер и й казал, че ще си определи среща с нея по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.
 
Разбира се, версията на Paula е точно обратната. Неин представител е заявил пред "Life & Style": "Това е просто едно момиче, което търси внимание. Paula и Robin не се интересуват от това.”
 
Вие на кого вярвате?

Свързани новини

Robin Thicke ще е татко за втори път

21.08.2017

Robin Thicke - "Back Together"

07.08.2015

Осъдиха Thicke и Pharrell за плагиатство

11.03.2015

[видео] Robin Thicke - "Get Her Back"

25.06.2014

Вижте тарифите на знаменитостите

27.05.2014