Божинов: Край с Николета, приоритет са децата

След множество спекулации по въпроса разделено ли е щастливото доскоро семейство Николета и Валери Божинови, футболистът най-накрая призна в личния си профил в социалната мрежа, че не живее под един покрив с плеймейтката.

"Да, с Николета сме разделени официално и всеки от нас има право на свой живот. Аз съм сам в момента и приоритети са ми кариерата, която се старая да възобновя и двете ми деца, които обичам повече от всичко. Останалото е на втори план и ще се нареди с времето. Така че спрете със спекулациите. Личният ми живот си е моя лична работа!", е коментарът, който играчът написа.

Валери Божинов и Николета Лозанова се сгодиха през септември 2011 и се венчаха през октомври в Правец след бурна и романтична връзка. Няколко месеца по-късно се появи плодът на тяхната любов - красивата им дъщеричка Никол, с която бившата плеймейтка често пуска сладки снимки във Фейсбук.

Божинов има и син, кръстен на него, от връзката си с Алисия. И до ден днешен фолк певицата е категорична, че футболистът не присъства достатъчно адекватно в живота на детето си.

Свързани новини