Елтън Джон се вдъхнови от Линзи Лоън и Джъстин Бийбър

Новата песен на сър Елтън Джон е вдъхновена от проблемите на Линдзи Лоън и Джъстин Бийбър.

Заглавното парче на новия албум "The Diving Board" на изпълнителя насочва слушателите към тъмната страна на славата. Феновете вероятно ще останат с впечатление, че парчето описва личните битки и живота под прожекторите на на самия Елтън Джон.

По думите на певеца обаче текстът е вдъхновен от проблемите на две бивши деца звезди - актрисата и певица Линдзи Лоън, чиято кариера в последните години бе помрачена от проблемите й със закона, скандалното й поведение и нееднократните й престои в клиники за рехабилитация, и тийн идола Джъстин Бийбър, който редовно дава храна на таблоидите с държанието си на "лошо момче".

"Когато чуете песента, е възможно да си помислите, че става въпрос за мен с всичките тези наркотици, излишък, скандали, тоалети, очила. Но всъщност не става дума за мен. Песента е за Линдзи Лоън, Джъстин и всички онези деца в шоубизнеса, които нямат представа какво се случва. Те са изгубили представа за реалността, за това кои са, а не какво са. Жал ми е за тях. Тревожа се, че просто ще бъдат погълнати от адската машина на шоубизнеса", споделя Елтън Джон.

Свързани новини

На върха на вълната до последно

01.02.2023

Eлтън Джон също напусна Twitter

12.12.2022

Елтън Джон слага точка на Пирамидата

02.12.2022

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022

Официално: Бритни Спиърс ft. Елтън Джон

26.08.2022