Елтън Джон се вдъхнови от Линзи Лоън и Джъстин Бийбър

Новата песен на сър Елтън Джон е вдъхновена от проблемите на Линдзи Лоън и Джъстин Бийбър.

Заглавното парче на новия албум "The Diving Board" на изпълнителя насочва слушателите към тъмната страна на славата. Феновете вероятно ще останат с впечатление, че парчето описва личните битки и живота под прожекторите на на самия Елтън Джон.

По думите на певеца обаче текстът е вдъхновен от проблемите на две бивши деца звезди - актрисата и певица Линдзи Лоън, чиято кариера в последните години бе помрачена от проблемите й със закона, скандалното й поведение и нееднократните й престои в клиники за рехабилитация, и тийн идола Джъстин Бийбър, който редовно дава храна на таблоидите с държанието си на "лошо момче".

"Когато чуете песента, е възможно да си помислите, че става въпрос за мен с всичките тези наркотици, излишък, скандали, тоалети, очила. Но всъщност не става дума за мен. Песента е за Линдзи Лоън, Джъстин и всички онези деца в шоубизнеса, които нямат представа какво се случва. Те са изгубили представа за реалността, за това кои са, а не какво са. Жал ми е за тях. Тревожа се, че просто ще бъдат погълнати от адската машина на шоубизнеса", споделя Елтън Джон.

Свързани новини

Здравни проблеми с Елтън Джон

29.08.2023

Елтън Джон в защита на Кевин Спейси

17.07.2023

Eлтън Джон каза сбогом на "Гластънбъри"

26.06.2023

Сър Елтън готви изненади

20.06.2023

На върха на вълната до последно

01.02.2023


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0