Leona Lewis заклейми лошия пример на поп звездите

Leona Lewis заклейми лошия пример, който поп звездите като Rihanna и Miley Cyrus дават на подрастващото поколение с прекалено сексуализирните си танци.
 
Изпълнителката призова родителите да контролират музикалните клипове, които децата им гледат по телевизията и онлайн, настоявайки, че определени изпълнители оказват лошо влияние върху тях, популяризирайки движения със спорно ниво на приличие. “Да си прекалено сексуализиран и натрапчив не е добро за съвсем младите момичета. Разбира се, как си отгледан има своето значение, но аз имам кръщелница и племенници, и не би ми се искало да ме виждат гола и с поведението на луда в клиповете ми", казва тя пред Daily Mirror.
 
"Но когато малката ми кръщелница гледа клиповете и повтаря движенията, аз казвам на приятелката си "Трябва да изключиш това нещо. Тя не би трябвало да гледа това". Така че зависи от родителите да контролират какво гледат децата им. Искам да кажа, не прави туъркинг, ти си на шест! Спри!”, коментира Leona.
 
Lewis не назовава конкретни имена, но смята, че всички звезди, които се разсъбличат и показват туъркинг по телевизията са "млади и понякога глупави". Но и не е склонна да ги съди прекалено строго: “Те просто изразяват себе си така, както искат. Момичетата не са идеални, всички правим грешки.”

Свързани новини

Leona Lewis издава коледен албум

05.12.2013

Чуй "Diamonds" от Leona Lewis

15.07.2013