Lisa Stansfield ще пее за първи път у нас това лято

Мечтата на хиляди меломани са сбъдва - голямата британска поп и соул певица Lisa Stansfield ще пее за първи път у нас. Концертът ще бъде на 1 юни 2014, в зала 1 на НДК, от 20:00 часа, съобщиха организаторите.
 
Lisa удължи изключително успешното си европейско турне през изминалата година, давайки възможност на многобройните си фенове в продължение на близо два часа да слушат любими нейни песни като "Аll around the world", "Never, never gonna give you up", "This is the right time ", "Make love to ya", "The real thing"...
 
 
Нейните песни са станали част от саундтрака на живота ни и са спечелили безброй награди. Тя продаде над 20 милиона албума и притежава любовта на почитателите си като актриса и певица. Уникалният й концерт пред 80-хиляди души на стадиона Уембли в Лондон през 1992 остава в историята и я утвърждава като една от най-запомнящите се в света изпълнителки на живо с изключително елегантен и магнетичен стил.
 
След известно прекъсване, точно преди година, Lisa Stansfield обяви: "Време е за завръщане, време е за нов албум с истинска стойност". Stansfield започна своето триумфално турне, обикаляйки Западна Европа и завръщайки се сред своята публика с впечатляващи концерти. Очакваме и поредния й студиен албум Seven в края на януари идната година. Само няколко месеца след това ще я видим на сцената в София.
 
Билетите се продават в мрежата на Ивентим на редовна цена 80 лв. и с 10 лв. по-евтини в промоционалния период. 

Свързани новини