Jessie J си купува дрехи втора употреба

Певицата Jessie J е забелязана да пазарува дрехи в магазин за втора употреба, пише бгнес. Очевидно цената на тоалетите не е от значение за певицата, след като е била засечена на щанд за дрехи на битпазар в Лондон.
 
"Не можехме да повярваме, че виждаме Jessie да пазарува дрехи втора употреба. Тя си прекарваше видимо добре, ровейки из купищата облекла. Разговаряше с продавачите и по всичко личеше, че знае как да избере най-доброто за себе си", разказаха източници на вестник "Daily Star".
 
Миналата година 25-годишната певица реши да промени вида си, след като прецени, че плътно прилепналите трика са агресивни и понякога я карат да "прилича на клоун". "Все още обичам да експериментирам с облеклото си. На сцената можете да ме видите с бикини с висока талия и късо потниче, но все пак не искам да приличам на палячо. Мисля, че вече се обличам доста по-прилично от преди. Понякога изпращам стари мои снимки на приятелите ми и им казвам ако ме видят облечена така отново, да не ме пускат да излизам от къщи", разказа в интервю певицата.

Свързани новини

Джеси Джей съобщи най-хубавата новина

09.01.2023

Jessie J се завърна с "I Want Love"

22.06.2021

Jessie J - “Love Will Save The World”

05.09.2018

Jessie J e кралица в новото си видео

25.05.2018

Jessie J с нов сингъл

08.08.2017