Купоните щели да погребат Fatboy Slim

Fatboy Slim сподели, че нямало да бъде сред живите, ако не бе предпочел семейството и кариерата пред безкрайните купони. 50-годишният диджей, чието истинско име е Norman Quentin Cook, смята, че можел да умре, ако не беше спрял алкохола, пише бгнес. Краят на партитата и алкохола са донесли на звездата само ползи, дори кариерата му е потръгнала.
 
"Откупих си 10 години като диджей, когато спрях да пия. Можех и да продължа с безкрайните партита и щях да съм пълна развалина или пък мъртъв", казва Fatboy, цитиран от бгнес.
 
Той взел решение да успокои темпото на живота си след "кризата на средната възраст", когато трябвало да балансира между бащинството, работата и партитата. "Настъпи огромна промяна в целия ми живот, когато спрях да ходя по купони. Това беше моята криза на средната възраст, да преосмисля приоритетите си. Предпочетох да бъда диджей и да правя музика. Нямам време за музика, партита и бащинство по едно и също време", казва той.
 
Макар че предпочита контакта с публиката, Slim признава, че "вероятно" ще се завърне в студиото, когато забързаният му график започне да взима "жертва след жертва". "Няма да издържа да живея с това темпо. В даден момент може да реша, че не искам да обикалям света и да пускам музика на пияни хора. Тогава сигурно ще се завърна в студиото, когато графикът ми започне да взима жертва след жертва", споделя диджеят.

Свързани новини