Jessie J: "Вече не съм бисексуална"

Jessie J разбуни духовете с твърдението си, че вече не е бисексуална и се оглежда за подходящ съпруг, с когото да създаде семейство, пише бгнес.
 
В началото на музикалната си кариера звездата беше заявявила, че е привлечена както от мъже, така и от жени и че няма против сексуалните отношения с хора от същия пол. Няколко години по-късно Jessie е категорична, че този период от живота й вече е преминал и че това е било просто фаза по време на израстването й като личност.
 
"Лично за мен това беше просто фаза, но това не означава, че бисексуалността е временна за всеки. Да, говорила съм много по темата и подкрепям хората с различна ориентация. Всеки има право да обича когото пожелае - винаги ще вярвам в това", споделя в интервю звездата. В момента изпълнителката усилено търси стабилен мъж, с когото да създаде семейство, но признава, че в днешно време много трудно се намира такъв.
 
"Когато ме попитаха навремето за това, излизах с момиче - единственото, с което съм била до ден-днешен. Затова казах, че съм би. Но това вече просто не е вярно - а коментарите за сексуалността ми продължават да ме преследват и да ме дефинират като артист. Какво трябваше да направя - да излъжа, че съм все така би? Истината е, че каквото и да се е случвало преди, сега пея за това да си обичана от мъж и сърцето ти да е било разбито от мъж. И излизам само с мъже."
 
Тази промяна обаче явно няма да е гладка: "Превръщам се в жената, която искам да съм завинаги, със съпруг, деца и мечти за бъдещето, като всички. Но веднъж поставена в кутийката, сега никой не иска да ме остави да изляза от нея. И вече всички искат от мен да съм някой, когото не съм", коментира излялата се по неин адрес критика, особено от страна на ЛГБТ хората и техните съмишленици.

Свързани новини

Джеси Джей съобщи най-хубавата новина

09.01.2023

Jessie J се завърна с "I Want Love"

22.06.2021

Jessie J - “Love Will Save The World”

05.09.2018

Jessie J e кралица в новото си видео

25.05.2018

Jessie J с нов сингъл

08.08.2017