Kim Kardashian и Kanye West планират три сватби?

Kim Kardashian и Kanye West планират не една, не две, а три церемонии, на които да се врекат във вечна вярност, пише бгнес, цитирайки информация на Daily Mail и Radar.
 
"Kim очевидно не може да се задоволи само с една сватба, а годеникът й е готов на всичко, за да я види усмихната", коментира източник на американско издание.
 
Пищната красавица вече се е заела с организирането на първата церемония в Париж, а останалите две следва да бъдат в Калифорния и Франция. Близки до звездите са ги посъветвали да сключат брак първо в САЩ, заради целия "кошмар" около подписването на купища документи във френската столица.
 
"За да бъдат сигурни в легалния си брак, двамата ще се венчаят първо в САЩ, а после ще се отдадат на френския блясък и разкош", добавя източникът. За парижкото събитие бъдещата булка е подготвила три тоалета, с които да смае гостите си.
 
Е!online обаче твърди, че не бива да вярваме на всичко написано. Техен източник, за който се кълнат, че е близък до звездите, ги уверил, че засега никакви реални подробности около сватбата не са ясни, никой не е получил дори поканите, така че всичко е само слух. Източникът им обаче потвърждава, че гостите ще са около 100 човека - това е информацията, която е била сведена до знанието на всички.

Свързани новини