Ели Раданова и Камен Кацата със съвместна песен (видео)

Чаровната айдълка Ели Раданова си намери дуетна половинка в лицето на добре познатия ни - Камен Кацата! Двамата се срещат в проекта "Не плачи". Музиката, текстът и аранжиментът са дело на Венци Дреников, а за видеото са се погрижили момчетата от X future – Любо Цанков и Павлин Табашки. 
 
 
Ели и Венци се познават от началото на 2013, а наскоро той и пуска песента, над която работи. И двамата са единодушни – трябва да я запишат заедно с Камен Кацата. Певицата споделя, че от дете му е фен и иска да пее с него. Намира координатите му, кани го да чуе парчето и той веднага е спечелен за идеята. Песента е с веселяшко ретро звучене, а Раданова споделя, че любимото и нещо относно текста е, че в него се казват много сериозни неща по забавен начин.
 
Видеото е дело на Любо Цанков и Павлин Табашки. Идеята за цялостната ретро концепция и режисура е на Любо, а той самият казва, че е голям купон да се работи с двамата изпълнители и снимачният процес е бил изключително приятен. Всички замесени в проекта силно вярват, че българската музика има нужда от глътка свеж въздух и са се постарали тази песен да бъде такава.  

Свързани новини