Boyz II Men с концерт на 12 декември в НДК

Вдъхновение за редица звезди в R&B музиката – Boyz II Men, ще зарадват българската публика на 12 декември в зала 1 на НДК. Началото на концерта е от 20:00ч. Билетите ще се предлагат в мрежата на EVENTIM.
 
Boyz II Men е R&B групата с най-големи продажби за всички времена - 60 милиона продадени албуми. В над 20 годишната си история триото остави на феновете си богат каталог от хитове с уникални хармонии и вечни теми. През септември се очаква да излезе новият им албум със заглавие - Collide. Най-нетърпеливите фенове вече могат да намерят две от песните в iTunes.
 
Дойде ред и на българската публика да се наслади на великолепието на четирикратните носители на Grammy. Концертът na Boyz II Men в София е част от европейското im турне, което ще стартира в края на 2014. 
 
Boyz II Men си остава една от култовите R&B групи в историята на музиката. Американската група предефинира известна R&B банда и през 1990 сформират квартет, с участието на Michael McCary, Nathan Morris заедно с Wanya Morris и Shawn Stockman. През 2003 Boyz II Men стават трио, защото Michael McCary напуска групата поради здравословни причини. В над 20-годишната си история създават класиките в жанра: "End of the Road", "I`ll Make Love to You", "One Sweet Day и много други. Спечелените награди са много: 4 "Grammy", 9 American Music Awards, 9 Soul Train Awards, 3 Bilboard Awards и MOBO Award 2011 за значим принос в музиката.
 
Освен правенето на музика, благотворителността също е характерна за Boyz II Men – групата има собствено благотворително начинание, наречено Boyz II Men House, която оказва помощ на хора и организации, които се фокусират върху подобряване качеството на живот и помагат да се отключи човешкия потенциал, докато допринасят за здравето и жизнеността на тези, които са по-малко успели.
 
Триото подписа договор за издаване и запис с BMG и не закъсня и новината за новия, дългоочакван албум Collide, който ще стане факт на пазара през септември тази година.

Свързани новини

Charlie Puth - "If You Leave Me Now"

10.01.2018