Забраниха на Eminem да пее в Хайд парк

Eminem получил забрана за концерти в Хайд парк в Лондон заради "обидните" и "неподходящи" текстове на песните му.
 
Рапърът промени мястото на двата си концерта в Лондон следващия месец. Сега концертите ще са на стадион "Уембли", вместо в Хайд парк, както бе първоначалният план, пише бгнес. Eminem имал желание и да участва във фестивала Barclaycard British Summer Time, но получил отказ от кмета на Лондон Boris Johnson. Причината била, че служителите в общината не знаели кой е рапърът.
 
Компанията Royal Parks, която управлява Хайд парк, твърди, че концертът ще "обезпокои" другите гости на парка и отнесли решението до кмета Johnson. "До пристигането на двата имейла, аз нямах представа кой е Eminem и каква музика прави и все още не зная кой е той", казва Edward Lister, ръководител на екипа на кмета. Решението все пак трябвало да бъде взето от Royal Parks. Така Eminem получил забрана за изнасяне на концерти в Хайд парк.
 
"Този артист представлява риск за репутацията на компанията. Неприемливи са текстове с възможни обидни фрази и/или неподходящ език в границите на парка, да не говорим за околните жилищни райони", казват от Royal Parks.
 
Eminem ще изнесе два концерта на стадион "Уембли" на 11 и 12 юли.

Свързани новини

Излезе Curtain Call 2

08.08.2022

Eminem с юбилейно издание

01.06.2022

Eminem отвори ресторант

04.10.2021

Eminem изненадващо пусна нов албум

17.01.2020

Eminem взриви интернет с неочакван албум

04.09.2018