Тouch and Go идват за два концерта в България

В разгара на лятото тази година Touch and Go ще пристигнат в България за два концерта. На 25 юли Ванеса Ланкастър и Джеймс Линч ще зарадват феновете си в София, а на 26 юли ще изнесат концерт на плажа в Свети Влас, където ще бъдат подгрявани от Rnblicious - Mey & Alex. Началният час на събитията е 21ч.
 
В столицата Touch and Go ще изнесат концерта си на панорамната тераса на "ІІІ етаж", а на морето англичаните ще акостират на плажа на "Casa Real“, Свети Влас. Страстта към популярната музика и специфично звучене кара триото да създадат "повече джаз - по-малко текст“ концепция, отразена в хитовете им "Would You..?“, "So Hot“ и  "Tango In Harlem“. 
 
 
Подгряващите ги артисти Rnblicious – проект, създаден от млади таланати с романтични и дълбоки соул гласове - Mey & Alex, ще изпеят своите r’n’b, soul и jazz авторски парчета. 
 
Концертите на Touch and Go са част от поредицата Summer Session Concerts, заедно с Mo’Horizons, Submotion Orchestra, Alice Francis, Белослава, Преслава Пейчева, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други. 

Свързани новини