Cheryl Cole мина тайно под венчило

Cheryl Cole се е омъжила тайно. Певицата, която се раздели с танцьора Tre Holloway преди седем месеца, минала под венчило с френския си приятел Jean-Bernard Fernandez-Versini на тайна церемония на плаж на остров Мустик през изминалия уикенд.
 
Запознат източник разкри пред вестник "Sun", че двойката, която започна връзката си преди три месеца, разменила брачните си клетви пред очите на едва четирима гости, пише бгнес. Сред тях била и майката на Cheryl, Joan Callaghan.
31-годишната красавица започна да излиза с 33-годишния собственик на ресторант през април и двамата оповестиха връзката си на кинофестивала в Кан месец по-късно. Jean се премести в луксозното имение на Cheryl във Великобритания миналия месец и техни приятели разкриха неотдавна, че той иска да я направи своя жена.
 
"Тяхната връзка наистина се разгорещи и той е много импулсивен човек. Той смята, че двамата с Cheryl са идеалната двойка и би искал да се ожени за нея. За хората, които не го познават, всичко това може да им се стори прибързано, но той е страстен французин, показва открито чувствата си", съобщи близък до двойката източник пред в. "Mirror". 
 
Преди време певицата беше омъжена за британския футболист Ashley Cole, но двамата се разделиха през 2010. 

Свързани новини

Cheryl Versini подготвя своя модна линия

27.11.2015

10 певици, пострадали от цигарите

18.12.2014

Cheryl Cole получи рози за 10 000 паунда

23.07.2014

Излезе класация за най-богатите под 30

16.05.2014

Cheryl Cole била болна от малария

24.03.2014