Виж най-новия клип на Macklemore и Ryan Lewis към “Arrows” (видео)

Fences се събира с Macklemore и Ryan Lewis за клипа към най-новата им песен “Arrows” - водещият сингъл от предстоящия му албум Lesser Oceans, който излиза на 14 октомври.
 
Заснето изцяло в Сиатъл в рамките на седмица, видеото към “Arrows” е режисирано от Jason Koenig - дългогодишен приятел и сътрудник на Macklemore и Ryan Lewis - заедно с утвърдения фотограф John Keatley. Koenig е работил и преди с Fences във видеото към “Otherside Remix” - общия проект на изпълнителя с Macklemore и Ryan Lewis от 2011. Това е четвъртото музикално видео, което Koenig прави за hip-hop дуото. Негово дело е и “Can’t Hold Us”, което спечели две MTV награди за видео и номинация за Grammy за най-добър музикален клип.
 
 
За значението на видеото Christopher Mansfield (както е истинското име на Fences) заявява: “Това видео въплъщава цялата ми естетика. Загубих приятел, намерих любов и бях убит от стрела. Надявам се всички да се изгубите в света, който построихме”. Macklemore добавя: "Това музикално видео е нашето дете. И ние го отгледахме. Вложихме много време, любов и енергия в него. Дузина работни нощи и преспивания в студиото, за да се уверим, че детето ни ще стане най-доброто, което може да бъде, преди да го покажем на света, дадохме му обувки и му казахме да тича. Да препуска по света. Да покаже кой е. Заслужаваш да си свободен, бебчо.”
 
В предстоящите седмици Fences ще придружи Macklemore и Ryan Lewis в Европа за участията им на германските фестивали Chiemisse Summer и Highfield Festival (17 август), и английските Leeds (22 август) и Reading (24 август). Изпълнителят от Сиатъл има дълга история с оглавяващото класации хип-хоп дуо. Сред общите проекти на Fences с Macklemore и Ryan Lewis са “Ten Thousand Hours”, първото парче от спечелилия Grammy хитов албум The Heist (2012), както и любимият на феновете “Otherside Remix”. Като допълнение към Macklemore и Ryan Lewis, Lesser Oceans, който следва Fences (2010), включва и колегите на Fences Benjamin Greenspan и Lindsey Starr, както и продукции на светила като Jacquire King (Of Monsters and Men, Kings of Leon, Modest Mouse) и Chris Walla (Death Cab for Cutie, The Decemberists, The Lonely Forest). 
 
Албумът Lesser Oceans на Fences ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Macklemore с нов сингъл

21.03.2019

Rudimental - “These Days”

30.01.2018

Изненада от Macklemore и Ryan Lewis

16.01.2014