Nico & Vinz издават нов албум, чуй го целия

Афро-норвежкото дуо Nico & Vinz издават своя нов албум Black Star Elephant на 14 октомври. В него ще бъде включено хитовото им парче “Am I Wrong”, както и вторият им сингъл “In Your Arms”. Ексклузивно можеш да чуеш целия албум ТУК.
 
Въпреки че артистите са родени и израснали в Норвегия, музиката им е силно свързана с Африка. Родителите на Nico са от Кот д'Ивоар, докато родителите на Vinz са от Гана. Техният стил проличава ясно в новия им проект Black Star Elephant, който с лекота смесва поп, реге, южноафрикански денс, хип хоп, рок и соул, създавайки впечатляваща колекция от песни, наситени с трогващи послания за надежда.
 
Vinz обяснява: "Ние сме норвежци и африканци. За нас е важно да вдъхновяваме. Пеем за неща, които сме изживели и за това как сме намерили себе си. От значение е посланието, а целта ни е да вдъхновяваме хората да намерят щастие.” Nico & Vinz се фокусират върху вдъхновяващо послание - за силата да останеш позитивен, когато ти е тежко.
 
Nico & Vinz започват съвместната си работа преди 5 години. В ранните си дни черпят идеи от Европа и се фокусират в правенето на музика, вдъхновена от пътешествията им. Те са възнаградени, когато “Am I Wrong” стига върховете на европейските класации през 2013, преди да стане световен хит. Година по-късно песента оглавява класациите в общо 41 различни страни, натрупвайки 2 милиона продажби, а видеото събира повече от 70 милиона гледания в Youtube и 150 милиона в Spotify. Както Nico казва: "Надяваме се, че хората, които питат "Трябва ли да поема по-най сигурния и отъпкан път, въпреки че сърцето ми казва да отида там, където ще намеря щастие?’ ще са доволни. Искаме да ги вдъхновим да последват сърцето си.”
 
Nico & Vinz записаха и новото парче "Find A Way" feat. Emmanuel Jal за предстоящия филм “The Good Lie”,  създаден по действителен случай и проследяващ историята на група млади судански бежанци, които избягват от гражданска война в страната си и се заселват в Америка. Парчето "Find A Way" в момента звучи в трейлърите към филма, който излиза на 3 октомври. 
 
 
Black Star Elephant - съдържание:
01. Intro (Interlude)
02. Am I Wrong
03. Last Times
04. Leave Us (Interlude)
05. Know What I'm Not
06. Miracles
07. New In Town (Interlude)
08. My Melody
09. Powerful (Interlude)
10. Another Day
11. People
12. Runnin'
13. Imagine
14. Homeless
15. Lakota (Interlude)
16. Thought I Knew
17. Arrival (Interlude)
18. When The Day Comes
19. Kokadinye (Interlude)
20. Imaa Imaa
 
Албумът Black Star Elephant на Nico & Vinz ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Nico & Vinz - “That’s How You Know”

11.09.2015

“Am I Wrong” на Nico & Vinz #1 в Англия

15.08.2014