Mary J Blige: "Индустрията не обича силни жени"

Mary J Blige заяви, че индустрията мрази силни и независими жени.
 
Изпълнителката на хита "Family Affair" призна, че се е борила упорито срещу опитите на индустрията да я накара да предаде себе си, за да стигне до върха, пише бгнес. "Те мразят силните и независими жени. Никога не съм спала с никого, за да стигна до тук. Аз бях упорита и безкомпромисна по въпроса", сподели Blige.
 
Въпреки пробива й в музиката през 1992, певицата смята, че днес проблемът е по-сериозен от всякога. "Нещата определено са се влошили", предупреди 43-годишната Blige, която пусна дебютния си албум What`s The 411? на 21 години. Първите години са били трудни, признава самата тя, не само по отношение на пробива, но чисто личностово. "Не харесвах себе си, не се обичах, не харесвах и външността си. Излизах от кожата си, за да направя всички останали щастливи, но ниокга не го направих за себе си", припомня си тя. 
 
Със себеприемането й тя се научила да се харесва и уважава, за да стигне до сегашния момент: "Никога не съм била по-щастлива и спокойна със самата себе си. Имам своите недостатъци, но се научих да си прощавам, защото няма начин да направиш когото и да е щастлив, ако самият ти си нещастен със себе си", допълва тя.

Свързани новини

Мери Джей Блайдж с престижна награда

18.04.2022