Лора Владова се завръща с нова песен, представя я за първи път по FM+

Популярната изпълнителка от емблематичното реалити шоу "Аз пея с Ку- Ку бенд“, е готова да превземе българския ефир с нова песен. Проектът се казва "Спомен” и е по музика на Владимир Дивизиев и текст на режисьора и актьор Атанас Колев. 
 
"Специфичното за тази песен е, че съчетава типичното хип – хоп звучене с много лирично пиано. Такъв контраст се прави за пръв път в България", каза в интервю за FM+ младият композитор Влади Дивизиев. "Наистина е нещо ново и позитивно за българската музика”. Атанас, който рапира в песента, добавя, че идеята на "Спомен“ е да не влиза в стила на масовия хип-хоп, показващ брутално уличните проблеми, а да отразява чистата, човешка любов. 
 
За вокалите двете момчета се доверяват на Лора Владова, която от шест години живее и учи в САЩ. "Обади ми се Наско и ми предложи да работим заедно. "Казах му, че ще участвам, но само ако песента е хубава", каза пред слушателите на FM+ Лора Владова. "След това се събрахме с Влади, той ми изсвири цялата песен, мелодията ми хареса страшно много и така реших да участвам в "Спомен“. 
 
 
Нестандартният музикален проект вече е в плейлистата на водещите музикални радиостанции в България. До дни видеоклипът, заснет в Лос Анжелис, ще се представи и в музикалните телевизионни канали. 
 
Информация за авторите:
 
Лора Владова
 
Родена е във Варна през 1985. Още от малка започват заниманията й по музика, а талантът й донася първите места в конкурсите: "Тракийска лира", "Северно Сияние","Сезони" и "Хит Минус Едно". Лора става известна на широката публика след участието си в реалити проекта на "Шоуто на Слави“ “Аз пея в Ку-Ку бенд". След запомнящото се представяне там е избрана да продължи кариерата си в тв- предаването "5 stars“. През 2008 Лора Владова заминава за Америка, за да следва музика в Santa Monica College в Лос Анджелис. Към днешна дата провокативната блондинка вече е брюнетка и с присъщия си шегаджийски тон твърди, че е вечния студент. Увлича се от астрофизика и мечтае да завърши тази специалност. В Лос Анджелис продължава да се занимава с музика, като вокалистка на етнопроект, концертиращ с персийско-еврейски репертоар.
 
Владимир Дивизиев
 
Завършва Консерваторията в Бостън, специалност "пиано“. В момента е на 27 години и преподава пиано в музикална школа в Лос Анджелис. Влади Дивизиев е кореспондент на Радио FM+ от САЩ. Той е водещ на рубриката "Музикална карта на света“, записвана от Los Angeles и излъчвана по FM+.
 
Атанас Колев
 
Роден е в Сливен през 1978. Следва режисура и актьорско майсторство в Театрален департамент към НБУ, в класа на доц. Възкресия Вихърова. От 2003 живее и работи в САЩ. През 2011 поставя пиесата "Бечня" в "The Hudson Mainstage Theatre“, Лос Анджелис, като постановката е приета с възторг от театралните среди в Холивуд.

Свързани новини