Шведката Loreen издава новия си сингъл “Paper Light (Higher)”

Феновете на шведската поп звезда Loreen ще мога да се насладят на чисто нова музика от талантливата изпълнителка. Певицата пуска новото си парче “Paper Light (Higher)”, написано от нея и Max Elto.
 
Loreen прави своя световен пробив, когато участва в Melodifestivalen и Евровизия през 2012 с песента “Euphoria”. Парчето става #1 в класациите на 16 държави из Европа, #2 в осем и #3 в две други страни. “Euphoria” е втората песен в историята на Евровизия, която получава толкова много гласове. В родната на Loreen Швеция парчето става платинено, а във британските класации песента стига трето място – прецедент за изпълнител на Евровизия, който не е от Острова.  От тогава “Euphoria” е закупена в дигитален формат над 4 милиона пъти, а в мрежата има повече от 150 милиона преслушвания.
 
 
Успехът неминуемо засилва музикалната кариера на Loreen. Следващата година тя издава своя дебютен албум, а тази година Loreen се завръща с нова цел - да стигне още по-далеч. "Наистина очаквах с нетърпение да издам и да изпълня тези нови песни. Ще бъде много вълнуващо да чуя реакцията на всички вас. Да пиша и да работя в студио е страхотно, но да пея на живо е най-хубавото чувство!” казва Loreen.

Свързани новини