Михаела Филева омайва с танц в клипа към “Инкогнито” (видео)

Михаела Филева оставя зрителите на новото ѝ видео “Инкогнито” без думи и затруднени във вземането на решението кое е по-добро – сингълът или клипът. Песента е включена в едноименния дебютен албум на горещата изпълнителка, който излезе през май. Още тогава феновете определиха песента като бъдещ хит и ето че неговото време дойде. 
 
Автор на музиката и аранжимента е Графа, текстът е написан от него и Илия Григоров. Михаела се влюбва от пръв поглед в демото на песента и дава свои идеи за части от текста. Изпълнителката не веднъж е споделяла, че във всяка нейна песен има нещо лично преживяно, а когато заради известността животът ти е на показ, тогава е най-добре да споделяш с феновете си чрез музиката, която правиш. 
 
 
Заснемането на видеоклипа се оказва голямо предизвикателство за Михаела - топ хореографът Милен Данков от Dance Studio 121 разгръща максимално танцовия талант на певицата. Репетициите са ежедневни, в продължение на 40 дни, а резултатът е видеоклип, базиран 100% на магията на танца и режисьорското виждане на Васил Стефанов, а зад камерата застава оператора Мартин Чичов. Синхронът между Михаела Филева и танцьорките е толкова съвършен, че от Монте Мюзик решават да представят парчето с хореография и в сценичните ѝ изяви. 
 
През есенния сезон програмата на Михаела е изпълнена с концерти в различни точки на страната, където феновете ще могат да чуят песента и да видят съвършения танцов синхрон на живо.

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023