Синът на Al Bano и Romina поема на духовно пътешествие

Синът на Al Bano и Romina Power - Yari Carrisi, който наскоро се сгоди за италианския топ модел Naike Rivelli, подема вълнуващо начинание в търсене на духовното. Наследникът на най-продавания италиански дует в историята, които ще гостуват у нас за грандиозен концерт на 16 декември в "Арена Армеец“, и чаровната дъщерята на легендарната Ornella Muti тръгват на голямо околосветско пътешествие. 
 
Пред италианските медии Yari Carrisi разкри, че целта на пътуването е просветление и вдъхновение. Двойката вече има специално набелязани дестинации, които ще обиколят с голям кемпер. Всички спирки от маршрута са известни с духовната си енергия и са далеч от масовите забележителности, които привличат туристите с комерсиална цел.
 
Yari и Naike се запознават неотдавна на снимките на риалити предаване и от тогава са неразделни и правят всичко заедно. За да набере средства за новото предизвикателство, Yari дори продава къщата на сестра си Cristel, която е дизайнер на линия бански костюми. "Материалните придобивки не са това, което ни правя истински щастливи. С Naike имаме нужда от това пътуване без лукс и удобства, за да преосмислим наистина важните неща“, споделя синът на Al Bano и Romina.
 
На 16 декември Al Bano и Romina Power ще се съберат отново за BEST OF концерт в "Арена Армеец". Специално за родната аудитория обаче те отново ще излязат заедно на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове на живо. Билетите са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.

Свързани новини

Ал Бано и Ромина Пауър все пак ще дойдат

31.03.2022

Концертът на Ал Бано и Пауър наближава

01.10.2021

Al Bano и Romina Power - през ноември

14.01.2021

Отлагат концерта на Al Bano и Romina

12.05.2020

Отлагат концерта на Al Bano и Romina

05.03.2020