Wiz Khalifa, Bastille, Stormzy и Lost Frequencies са първите изпълнители на Exit Adventure!

Една от най-големите хип-хоп звезди - Wiz Khalifa, ще бъде на сцената на Exit Festival (7-10 юли 2016) на 10 юли 2016. Khalifa има 10 номинации за Грами, включитено и в категорията "Песен на годината“, а парчето му “See You Again” покори всички музикални класаци и се превърна в едно от най-гледаните видеа за всички времена. Рапърът от Питсбърг е един от най-популярните изпълнители в света и е работил с имена като Bruno Mars, The Weeknd, Snoop Dogg, Miley Cirus, Maroon 5, Lily Allen, will.i.am, 50 Cent и още много други.
 
Инди рок звездите от Bastille са другото голямо име на предстоящия Exit, като на тях е поверено откриването на фестивала на 7 юли 2016. Лондонският квартет завладя света със своите хитове "Pompeii", "Things We Lost in Fire" и "Oblivion", а дебютният им албум Bad Blood се изкачи на върха на UK Albums Chart, след което получиха и BRIT награда за British Breakthrough Act. Световната музикална сцена с нетърпение очаква новият им албум, който предстои да се появи на бял свят през следващата година. Единствените късметлии да го чуят бяха феновете на Фестивала в Гластънбъри, където групата направи тайно шоу тази година.
 
Sea Dance Festival (14-16 юли 2016) също ще бъде открит подобаващо от белгийския хитмейкър Lost Frequencies, който ще взриви публиката на плаж Яз на 14 юли, когато летните хитове "Are You with Me" и "Reality"ще озвучат цялото адриатическо крайбрежие. Двата сингъла бяха едни от най-слушаните парчета тази година и си правеха компания по върховете на класациите заедно с парчетата на Wiz Khalifa, Ellie Goulding, Kygo и Feder.
 
Едно от най-обсъжданите MC-та тази година и носител на награда MOBO – Stormzy, ще се възкачи на 10 юли не къде да е, а на Голямата сцена на Exit. Първият му по рода си фрийстайл сингъл влезе в топ 10 на чартовете от Острова, а Stormzy доказа колко неудържим може да бъде, след като парчето му “Shut Up” оглави UK Singles Chart в седмицата на Коледа, където обикновено мястото е "запазано“ за някоя от звездите на X Factor.
 
Exit Magic Adventure 2016 – Нови попълнения:
 
Един от водещите дъбстеп диджеи и продуценти, Zomboy, ще продължи своето пътуване през Exit Adventure и след разбиващото му пускане това лято на Exit, се насочва на юг към Sea Dance за не по-малко грандиозно закриване и на този фестивал. Албумът Resurrected спечели сърцата на милиони фенове, а 25-годишният виртуоз в миксирането работи съвместно с едни от най-гоемите имена като DJ Fresh и Flux Pavilion и разбира се със своя ментор Skrillex.
 
Fusion, втората най-голяма лайв сцена на Exit, ще приеме предците на дъб жанра - Dub Pistols, на 9 юли. Миналата година групата се завърна грандиозно на сцената с "Return of the Pistoleros". Сцената ще бъде оцветена и от звуците на известната датска инди рок група - Kensington, която ще представи последния си албум Rivals на 8 юли 2016.
 
Exit Festival и Sea Dance ще поднесат поредното голямо X-Bass Adventure, този път в партньорство с UKF. Великолепната Петроварадинска крепост ще бъде домакин на 20-та годишнина на Playaz, които ще открият диджей нощта на Exit заедно с DJ Hype, Ms. Dynamite и Sub Zero. Exit ще приеме също така и едни от най-търсените DJ сетове на Wilkinson, Modestep и триото Ivy Lab (Sabre, Stray и Halogenix). Посетителите на магическия плаж Яз пък ще могат да се насладят на премиертата на Andy C на Sea Dance, както и на още много други ипзълненители, които ще бъдат обявени много скоро.
 
Специална Коледна оферта: Купи 4 билета и вземи 1 безплатен!
 
Дни преди Коледа билетите за Exit Festival все още са на специална цена от 115 лв, което е с 40% отстъпка от крайната цена! Освен това, всеки закупил билети от специалната оферта ще получи подарък - билет за Sea Dance Festival! Билетите са с ограничено количество и може да ги закупите онлайн на exitfest.org или в офиса на Party Tavel Bulgaria.
 
Информация и билети:
 
Exit Bulgaria -> facebook.com/ExitBG
Sea Dance Festival -> seadancefestival.me
Facebook събитието за България -> facebook.com/events/997880210274955
Фестивални пакети -> partytravel.bg

Свързани новини

Още големи имена на фестивала

13.02.2023

EXIT празнува 22-ри рожден ден

30.06.2022

EXIT Festival с финален състав

24.06.2022

Иги Азалия и Masked Wolf на EXIT 2022

16.06.2022

Остават броени часове до Sunland by Exit

29.07.2021