Chris Isaak с първи нов албум след шест години, чуй заглавния сингъл

Новият албум на Chris Isaak First Comes The Night, продуциран от Paul  Worley (Dixie Chicks, Lady Antebellum), Dave Cobb (Jason Isbell) и дългогодишния му сътрудник Mark Needham, се очаква да излезе на 5 февруари. 
 
Записан предимно в Nashville и Los Angeles, First Comes The Night е тринадесетият студиен албум на изпълнителя и ще включва 11 нови песни, а делукс изданието ще съдържа още 5 допълнителни. Записът ще е първият изцяло с оригинални песни от 6 години насам. Той следва възторжено приетия Beyond The Sun (2011) – прекрасния трибют към Sun Records, Sam Phillips и музикантите, оформили звученето в ранните години на рока.
 
Chris Isaak каза няколко думи за предстоящия запис: "Забавлявах се, записвайки в Nashville – градът е пълен с невероятни музиканти, имах и честта да работя с прекрасни продуценти. В новите песни има разнообразие – някои са тъмни, други забавни и романтични. Записът е перфектен за фон, докато чистите къщата след тежка раздяла.” 
 
 
С репутацията на човека с едни от най-забавните изпълнения на живо, Isaak пътува непрекъснато. Номинираният за Grammy певец и текстописец, артист и водещ на телевизионно предаване се запътва към Австралия, за да заеме стола на един от съдиите в новото издание на X Factor.
 
Изключителният му глас е причината да бъде толкова успешен, а песните му са част от филмови шедьоври като “Blue Velvet”, “Married to the Mob” и “Wild at Heart”. Репертоарът му от знакови песни включва “Wicked Game”, “Forever Blue”, “Baby did a Bad Bad Thing” и “Somebody’s Crying”. Най-скорошното му участие в телевизионно предаване беше “Hot in Cleveland”, а като истинска звезда се изяви в The Chris Isaak Show и Chris Isaak Hour по Biography Channel. 
 
First Comes The Night - съдържание:
1. First Comes The Night
2. Please Don’t Call
3. Perfect Lover
4. Down In Flames
5. Reverie
6. Baby What You Want Me To Do
7. Kiss Me Like A Stranger
8. Dry Your Eyes
9. Running Down The Road
10. Insects
11. The Way Things Really Are
12. Some Days Are harder Than The Rest *
13. Keep Hanging On *
14. Every Night I Miss You More *
15. The Girl That Broke My Heart *
16. Love The Way You Kiss Me *
*делукс издание
 
Албумът на Chris Isaak First Comes The Night ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Осветител съди Chris Isaak

15.03.2013