Zayn Malik: "Никога не съм искал да бъда в One Direction"

Бившият член на One Direction Zayn Malik разкри, че “никога не е искал да е в групата”, след като петимата бяха събрани заедно на сцената на музикалното риалити X Factor.
 
Malik, заедно с бившите си колеги Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne и Louis Tomlinson, не впечатли съдиите на индивидуалните прослушвания, но съдията и музикален магнат Simon Cowell видя потенциал в това да ги събере заедно и получената комбинация да надхвърли сбора от своите отделни части.
 
Близо година след напускането си на One Direction миналия март, Malik сподели публично, че от самото начало не е бил във възторг от идеята да бъде в бой банда. “Мисля, че винаги съм искал да си тръгна, още от първата година”, признава Malik. “Никога не съм искал да съм част от групата, просто го направих, защото това беше възможността, която изникна. Когато обаче осъзнах каква е посоката, в която сме поели музикално, незабавно осъзнах, че това не е за мен, просто защото не можех да допринеса с нищо към това.”
 
23-годишният изпълнител твърди, че се е чувствал ограничен в креативно отношение: “Не можех да дам мнение по никой въпрос, защото не съвпадаше с посоката на групата или с имиджа, който поддържахме. И тогава ми стана кристално ясно, че трябва да започна да мисля за себе си. Затова в свободното си време пишех непрекъснато. Не беше нещо, което трябваше да обмислям дълго - просто винаги съм го знаел.” Преди дни той пусна аудиото и на дебютня си сингъл:
 
 
На въпроса дали останалите момчета са знаели за това, че не е щастлив в One Direction, Malik отговаря: “Мислям, че момчетата знаеха, поне донякъде, за това, че в музикално отношение нещата не ми бяха по вскуса… Мисля, че винаги са го знаели. Не беше нещо, което трябваше да осъзнават тепърва. Ясно е, че не искаха да напускам, но към този момент вече нямаше нищо, което можеха да ми кажат, с което да ме задържат или разубедят. Вече бях решил.”
 
Сега Malik се готви да издаде дебютния си сингъл "Pillowtalk". Първият му албум трябва да се появи на пазара през пролетта.

Свързани новини

Познаваш ли Zayn Malik?

22.01.2021

Zayn Malik ще става баща

29.04.2020

Джиджи и Зейн заедно на новата година

31.12.2019

Zayn Malik пее в римейка на "Aladdin"

15.05.2019

Billboard-2017

22.05.2017