И Васко Василев в "Парад на шампионите"

Васко Василев обяви, че ще подкрепи с изпълненията си на живо своите приятели Албена и Максим в "Парада на шампионите”, който ще се състои на 28 март. Отдавна известно е дългогодишното му приятелство с двойката фигуристи Абена Денкова и Максим Стависки. Двукратните носители на световната титла са част от грандиозното турне на звездната трупа на Иля Авербух с последното му шоу "Любимите филми за най-ценното в живота”. Авербух планира някои от ярките изпълнения да бъдат включени в Галата на шампионите в София на 28 март, Арена Армеец, в която ще вземат участие олимпийски, световни и европейски шампиони по фигурно пързаляне.
 
Въпреки огромната си заетост и турнето в Япония, Васко Василев е направил невъзможното, за да присъства на "Парада на шампионите”. Денкова и Ставийски имат съвместна програма с виртуозния цигулар, като най-известното им изпълнение е "Либертанго”. Това забележително трио, българските зрители ще имат уникалната възможност да видят "на живо” в организираното от "Жокер медиа” ледено шоу "Парад на шампионите”, Арена Армеец, 20 часа.
 
Създателите на проекта са внесли някои промени в типичното възприемане на фигурното пързаляне като спорт, който съчетава в себе си грациозност и издържливост. Българските зрители ще видят на леда олимпийски, световни и европейски шампиони по фигурно пързаляне. Те ще демонстрират своя професионализъм в едно наистина красиво и романтично шоу. В шоуто ще вземат участие:
- Албена Денкова и Максим Ставийски – двукратни световни шампиони
- Алексей Ягудин – Олимпийски шампион
- Татяна Навка – Роман Костомаров – Олимпийски шампиони
- Татяна Тотмянина – Максим Маринин – Олимпийски шампиони
- Оксана Домнина – Максим Шабалин – Световни  и европейски шампиони, бронзови медалисти на Олимпийски Игри
- Мария Петрова – Алексей Тихонов – Световни  и европейски шампиони
- Маргарита Дробязко – Повилас Ванагас – многократни шампиони на Литва, медалисти от европейски и световни шампионати
- Елена Леонова – Андрей Хвалко – двукратни световни шампиони  при професионалистите
- Владимир Беседин – Алексей Полищук – Световни шампиони по спортна акробатика и  акробатика  на лед

Свързани новини